برگزاري كارگاه آموزشي مبارزه با مواد مخدر در اشنويه
كارگاه آموزشي يك روزه مبارزه با مواد مخدر در مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان اشنويه برگزار شد.
كارگاه آموزشي يك روزه مبارزه با مواد مخدر در مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان اشنويه برگزار شد .
به گزارش روابط عمومي مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان اشنويه، فاروق بادگيو سرپرست اين مركز مهارت آموزي با اعلام اين خبر افزود: اين كارگاه با هدف يافتن راهکارهاي علمي و عملي براي مقابله با اين معضل اجتماعي و دور کردن آحاد جامعه خصوصاً جوانان از گرايش به مواد خانمان سوز با همكاري ستاد مبارزه با مواد مخدر اين شهرستان در مركز آموزش فني و حرفه اي شهرستان برگزار شد.
در اين كارگاه آموزشي رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان اشنويه طي سخناني به اهميت هوشياري همه اقشار جامعه به مشكلات و تبعات مصرف مواد مخدر اشاره نمود.
انواع مواد اعتیاد آور (کند کننده ها، محرک ها، توهم زاها، مواد استنشاقی، الکل و داروهای آرام بخش و آثار و عوارض جسمانی و روانی آن از جمله مفاهیمي بود كه در اين كارگاه آموزشي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
گفتنی است : این دوره آموزشی با هدف پیشگیری از اعتیاد در سطوح مختلف، آگاهی بخشی به جامعه هدف و بررسی شیوه های پیشگیری این پدیده شوم و در راستای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان برای 25 نفر از کارآموزان و نیز کارکنان مرکز برگزار گردید.

نظر دهید