ارائه آموزش هاي مهارتي به 1900 نفر در پادگان هاي آذربايجان غربي
مدير کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی از ارائه آموزش های مهارتي فنی و حرفه اي در سال گذشته به 1900 نفر در پادگان های استان خبر داد.
مدير کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی از ارائه آموزش های مهارتي فنی و حرفه اي در سال گذشته به 1900 نفر در پادگان های استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی ، محمد سليم عباسي با اشاره به نقش تأثیرگذار آموزشهای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال پایدارافزود: به منظور توانمندسازی سربازان در دوره خدمت و کسب شرایط اشتغال و کاهش دغدغه آنان برای ورود به بازار کار پس از اتمام دوره سربازی، آموزشهای مهارتی در پادگانهای سطح استان به صورت گسترده ارائه میشود.
مدير کل آموزش فنی و حرفه ای استان خاطرنشان كرد: در سال گذشته به منظوراحراز شرايط اشتغال جوانان بعد ازخدمت سربازي با برگزاري 123 دوره آموزشي براي يك هزار و 900 پرسنل وظيفه ، 244 هزار و 112 نفرساعت آموزش هاي مهارتي در پادگانهاي نظامي و انتظامي استان ارائه شده است.


نظر دهید