نمانیده ولی فقیه در آذربایجان غربی :
فرهنگ مهارت آموزی در جامعه نهادینه شود
نمانیده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان ارومیه گفت: آموزش های فنی و حرفه ای به سبب خصیصه های مهارتی – آموزشی یکی از عناصر کلیدی جهت تحقق پیشرفتهای اقتصادی محسوب می شود.
نمانیده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان ارومیه گفت: آموزش های فنی و حرفه ای به سبب خصیصه های مهارتی – آموزشی یکی از عناصر کلیدی جهت تحقق پیشرفتهای اقتصادی محسوب می شود.
به گزارش روابط عمومـي اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان ارومیه در حاشیه جلسه اخلاق ویژه مدیران که در مرکز آموزش فنی و حرفه ای دارالفنون ارومیه برگزار شد ، در بازدید از کارگاههای مهارت آموزی این مرکز با اشاره به نقش نیروی انسانی در توسعه صنعت گفت: باید فرهنگ مهارت آموزی در جامعه نهادینه شود تا زمینه های اشتغال مولد و پایدار فراهم شود.
در این بازدید مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان با اشاره به رویکرد جدید سازمان، توسعه آموزشهای تقاضا محور به منظور ایجاد شتغال مولد و پایدار را از ضروری ترین اقدامات آموزش فنی و حرفه ای استان برشمرد.
وی ارتقاء و توانمندسازی سرمایه های انسانی ،ایجاد فرصتهای جدید شغلی و ارتقای جایگاه آموزشهای فنی و حرفه ای و مهارت آموزی در استان را از برنامه های اساسی این اداره کل دانست.
LatentStyleCount="371">


نظر دهید