رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور:
سهم آموزش مهارتی از بودجه آموزشی کشور فقط 1.2 درصد است
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: سهم آموزش های مهارتی از بودجه آموزشی کشور حدود 1.2 درصد است که این رقم پاسخگوی نیاز کشور در حوزه مهارتآموزی و اشتغال آفرینی نیست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی ، محمد امين سازگازنژاد در نشست خبري با اصحاب رسانه در اروميه گفت: امروزه اهمیت آموزش مهارت برای یافتن شغل و حتی حفظ شغل بر همگان اثبات شده و داشتن دانش و مدرک به تنهایی نمیتواند منجر به اشتغال شود ، بنابراین باید موضوع مهارت آموزی در صدر توجهات قرار گیرد.
سازگارنژاد افزود: بر این اساس خدمات سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور مبتنی بر نیاز روز جامعه و منطبق بر شرایط حاکم بر بازار کار است و سفارش گیریهای مداوم از بازار کار برای اولویت بندی و شناخت مهارتهای جدید و ارائه آموزشهای اثربخش بهصورت پیوسته در حال انجام است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای كشور افزود: براساس توافقی که با وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام گرفته، مقرر شده در طول برنامه 5 ساله، نیروی انسانی لازم برای کار در تمام شهرکهای صنعتی کشور از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای، مهارتهای لازم را فرا گرفته و سپس مشغول به کار شوند.
وی گفت: در دوره اخیر تعاملات و توافقات گستردهای با دستگاههای مختلف از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای كشور به انجام رسیده که راهاندازی مراکز مهارت آموزی در دانشگاههای سراسر کشور، همکاری با شهرداریها، کمیته امداد، پادگانها و زندانها از جمله آنهاست.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای كشور اظهار داشت: در دوره پسابرجام شرایط مطلوبتری برای شرکت فرزندان ایران اسلامی در مسابقات جهانی مهارت پدید آمده و در آذرماه اختتامیه مسابقات ملی مهارت در کشور برگزار میشود.
وي با اشاره به اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی در کشور، اعلام کرد: هماینک کار مهارت آموزی 240 هزار نفر از جوانان در مناطق عشایری، روستایی و محروم کشور در حال انجام است و این سازمان آمادگی دارد تعهدات بیشتری را مازاد بر این رقم برای ارائه آموزشهای مهارتی بپذیرد.
سازگار نژاد گفت: ارائه آموزشهای موازی از سوی دستگاههای مختلف از مهمترین مشکلات در حوزه کاری سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است که باید حل شود.
معاون وزير تعاون ، كار و رفاه اجتماعي از فعالیت 700 مرکز ثابت دولتی فنی و حرفهای و هشت هزار آموزشگاه آزاد مهارتی در کشور خبر داد و افزود: سال گذشته بیش از 200 عنوان دوره در قالب 2 هزار استاندارد آموزشی توسط این واحدها برگزار شد.
نظر دهید