شعار سال
جمعه 05 تیر 1405
  • 1399/06/25 - 09:15
  • - تعداد بازدید: 678
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور :

آموزش فنی بهترین راهکار ارتقای ارتباط صنعت و مهارت است

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: آموزش های فنی و حرفه ای، بهترین راهکار ارتقای ارتباط صنعت و مهارت و توسعه مهارتی بخش صنعت است.

 


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: آموزش های فنی و حرفه ای، بهترین راهکار ارتقای ارتباط صنعت و مهارت و توسعه مهارتی بخش صنعت است.


علی اوسط هاشمی روز شنبه در دیدار با رییس و اعضای اتاق بازرگانی ارومیه اظهار داشت: این اتاق‌ها به عنوان بازیگر اصلی اقتصاد در جامعه می‌تواند ترسیم کننده نیازهای این بخش به نیروی مهارتی و توانا باشد و با این روش می‌توان نیازهای این بخش را حل و فصل کرد.


وی ادامه داد: دستیابی به نیروی کار ماهر به راحتی امکان‌پذیر نیست و تاکنون ارتباط مناسبی بین مهارت آموزان و نقش آفرینان عرصه اقتصاد وجود نداشت که باید این بخش تقویت شود.


رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: پیوست منایع انسانی از مسائلی است که مورد توجه و تاکید ماست که با برگزاری دوره‌های تکمیلی و آموزش مسائل به‌روز می‌توان این امر را تحقق بخشید.


اوسط هاشمی افزود: از طریق مهارت آموزی و پیوست منابع انسانی می‌توان شایستگی‌ها و ظرفیت‌های انسانی را شناسایی و در توسعه صنعت از آنها استفاده کرد.


وی بیان کرد: باید در مسیر توانمندسازی جامعه تلاش‌های لازم صورت گیرد و تمام مسوولان باید در این راستا همکاری لازم را داشته باشند.


وی با اشاره به اینکه توانمند سازی بانوان از دیگر اهداف ماست، بیان کرد: مشخص کردن سهم زنان در اشتغال، مهارت‌های آموزشی و سایر مسائل مرتبط با فعالیت بانوان از اهداف ماست.


رییس اتاق بازرگانی ارومیه نیز در این دیدار گفت: تولیدکنندگان خود به دنبال نیروی ماهر و توانمند هستند زیرا با این کار خیال آنان در تولید و صادرات محصولات راحت می شود.


حسن انتظار افزود: شفافیت اولویت نخست توسعه اقتصاد در کشور و استان است و باید این مساله در اولویت کارها و برنامه‌های ما باشد.


به گزارش ایرنا در ادامه این دیدار تعدادی از فعالان بخش صنعت آذربایجان‌غربی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداخته و بر مساله افزایش سواد مهارتی نیروی کار تاکید کرند.


علی اوسط هاشمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در سفر ٢ روزه به آذربایجان‌غربی از آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای ارومیه مرکز استان و شهرستان پیرانشهر بازدید خواهد کرد.


آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های موفق در ارائه آموزش‌های مهارتی در کشور به شمار می‌رود و سالانه افزون بر هفت میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان ارائه می‌شود.


در حال حاضر بیش از ۶ هزار حرفه مهارتی در استان به مهارت‌آموزان، آموزش داده می‌شود.


محمد سلیم عباسی مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی نیز گفت: حضور مسوولان کشوری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این استان برکات زیادی برای بخش توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دارد.


علی اوسط هاشمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در سفر ٢ روزه به آذربایجان‌غربی از آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای ارومیه مرکز استان و شهرستان پيرانشهر بازدید خواهد کرد.


آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های موفق در ارائه آموزش‌های مهارتی در کشور به شمار می‌رود و سالانه افزون بر هفت میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان ارائه می‌شود.


در حال حاضر بیش از ۶ هزار حرفه مهارتی در استان به مهارت‌آموزان، آموزش داده می‌شود.



 


 

  • گروه خبری : روابط عمومی
  • کد خبر : 84267
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
متن استاتیک شماره 10 موجود نیست
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین