شعار سال
چهارشنبه 01 اسفند 1403
  • 1398/02/12 - 08:18
  • - تعداد بازدید: 886
  • - تعداد بازدیدکننده: 343
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشورخبر داد:

اشتغال بیش از 40 درصد از مهارت آموختگان فنی و حرفه ای/ رفع خلاء مهارت آموزی با همگرائی و هم افزائی دستگاه های مرتبط محقق می شود


سلیمان پاک سرشت، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست  بررسی مسائل مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان مهاباد  از اشتغال بیش از 40 درصدی مهارت آموختگان فنی و حرفه ای خبر داد و افزود: رفع خلاء مهارت آموزی با همگرائی و هم افزائی دستگاه های مرتبط محقق می شود.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی، سلیمان پاک سرشت، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس این سازمان، دهم اردیبهشت ماه جاری در سفر به استان آذربایجان غربی ضمن بازدید از  مرکز مهاباد در نشست مذکور گفت: سالانه 1.5 میلیون نفر مهارت آموز از آموزش های مختلف فنی و حرفه ای در کشور بهره مند می شوند.


پاک سرشت گفت: استفاده بهینه از منابع موجود در مراکز آموزش فنی و حرفه ای و همچنین بهبود آموزش ها بر اساس نیاز واقعی بازار از اهداف اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور  در سال جاری است.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: اکنون اهمیت مهارت آموزی بر همگان آشکار است اما قدری دیر به نقش مهارت آموزی در کشور پی برده ایم که این خلا با همگرائی و هم افزائی دستگاه های ذی نفع قابل جبران است.


پاک سرشت متناسب کردن تجهیزات و رشته های آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نیازهای بازار کار را از دیگر اهداف هم این سازمان عنوان کرد و افزود: سطح تکنولوژی و امکانات کارگاه های آموزشی باید با نیاز بازار بررسی شود تا سرمایه گذاری های سازمان همسو با نیازهای واقعی انجام شود.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: تلاش سازمان، ارائه آموزش های مهارتی بر اساس نیاز بازار کار است و توسعه همکاری با بخش خصوصی هم بر همین مبنا انجام می شود.


وی گفت: با اجرای سندهای آموزش فنی و حرفه ای در استان ها، نظام عرضه و تقاضای آموزش های مهارتی منطقی تر شده و از اتلاف منابع جلوگیری می شود.


معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجماعی با تأکید بر آموزش منطبق بر صلاحیت حرفه ای در کشور گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نظر دارد، تا نظام صلاحیت حرفه ای را نیز تدوین کند.


وی با اشاره به تدوین سندهای استانی آموزش فنی و حرفه ای در سال جاری اظهار داشت: براساس این اسناد آموزش های فنی و حرفه ای به تفکیک هر استان و به شکل همگرا و با محوریت نیازهای توسعه ای آن منطقه اجرا می شود.


 


نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی:


صاحبان مهارت نقش مهمی در جامعه ایفا می کنند


 جلال محمودزاده، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی نیز در نشست مذکور با اشاره به اهمیت مهارت آموزی در ایجاد اشتغال پایدار در جامعه گفت: افرادی که صاحب مهارت می شوند می توانند به درک عمیق تری از آموخته های خود دست یابند و نقش مهمتری در جامعه ایفا کنند.


محمودزاده افزود: امکانات و تجهیزات آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان مهاباد پایین بوده و نیاز است که سازمان با سرمایه گذاری مناسبی تجهیزات این مرکز را به روز و زمینه لازم را برای آموزش در حرفه های جدید فراهم کند.


پایین بودن حقوق و مشکلات معیشتی کارکنان، فرسوده و قدیمی بودن تجهیزات آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه ای مهاباد و فرسوده بودن ساختمان کارگاه های آموزشی از جمله مسائل مطرح شده در نشست مذکور بود.


بر اساس این گزارش، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، دهم و  یازدهم اردیبهشت سال جاری به  منظور بررسی وضعیت آموزش های فنی و حرفه ای در استان آذربایجان غربی و  ظرفیت های استانی موجود به این استان سفر کرد.


  • گروه خبری : اخبار تصویری
  • کد خبر : 80410
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین